Wat gaat de tijd toch snel!
Laatste daagjes... jammer... de tijd gaat snel! We houden het hier goed vol.
Gister hadden we een rustdag, heerlijk. Tegen half 11 kwamen we ons bed uit, en gingen we samen boodschappen doen. Daarna lekker lunchen en het zwembad in, even in de zon liggen, weer even afkoelen
in het zwembad, even in de schaduw een boekje lezen en zo kwamen we de dag wel door. Tegen 3 uur begon Huub zich enigzins te vervelen en hij ging de ketel maar eens schoonmaken. Ik ging nog maar
een keer zwemmen want me vervelen deed ik eigenlijk niet. Rond 20:30 naar Torremolinos gereden, lekker toeristisch ook leuk voor een avondje. Over de boulevard slenteren, marktkraampjes kijken, en
langs 30 restaurantjes kijken waar je het leukste kon zitten en eten (ongeveer allemaal hetzelfde haha) Eerst maar eens even naar de cocktailbar gegaan, samen heerlijk cocktails zitten drinken
onder het genot van een live band uit Jamaica. Het vakantiegevoel was weer erg aanwezig!! De golden strike was vanvond maar 1 euro maar daar waagden we ons toch maar niet aan... daarna nog een
rondje gewandeld. Het was druk op het strand, allemaal groepen met kampvuren, bbq's, muziek... erg gezellig, alleen we vroegen ons af of dat hier altijd zo was?! Tegen 10 uur gingen we eten in een
restaurant met uitzicht op zee, allerlei soorten vis op en sangria, heerlijk! Na het diner weer terug naar de cocktailbar, mega druk daar, dus toch maar verder gelopen en in een ander barretje de
volgende cocktail op Pina Colada, ook lekker... maar ik werd een beetje dizzy van al die drankjes door elkaar. Dus overgeschakeld op Cola samen met Huub die was de bob deze avond! Aan de ober
gevraagd waarom het zo druk was op het strand, nationale feestdag, om 00:00 zou iedereen het water in gaan. Dus wij tegen die tijd ook het strand op om te kijken hoe dat er aan toe ging, wat
vuurwerk erbij en het feest was compleet. Tegen half 1 weer terug naar de auto, maar dat hadden meer mensen bedacht, file.... uurtje later waren we thuis en daar heeft Huub nog een whiskey op, ik
sliep al bijna want sangria en cocktails gaan echt niet samen!
Vanmorgen heerlijk uitgeslapen tot 11 uur, gelukkig geen last van een kater dus we konden er vandaag weer flink tegen aan. Tegen 12 uur gingen we op weg naar El Torcal, vlakbij Antequera. Via vele kronkelweggetjes door de bergen kwamen we aan bij El Torcal. Dit spaanse natuurgebied is een kalkstenen landschap dat prachtige sculpturen bezit. El Torcal is ruim 150 miljoen jaar geleden onstaan en de werking van water, wind en zand hebben het gebied gemaakt tot een uniek natuurgebied. We kwamen daar aan en konden kiezen uit 2 routes: De groene route van anderhalve kilometer die ongeveer 45 minuten duurde, of de gele route van drie kilometer die ongeveer 2 uur duurde. We zijn geen watjes en gingen voor de gele route... dat hebben we geweten! Het was niet echt een gewone wandeling over makkelijke wandelpaden. Nee rotsen op en af klimmen, door doornstruiken maar gelukkig ook af en toe zandpaden van 20 meter en dan konden we weer beginnen met klimmen. Wel prachtig uitzicht, het is een mooi gebied dat zeker! Leuke en mooie foto's gemaakt en na ongeveer 2 uur waren we weer bij het beginpunt, hier een heerlijke welverdiende koude cola gedronken. De terugweg via snelweg gedaan, en meteen boodschappen gedaan voor de BBQ vanavond. Thuis weer heerlijk in het zwembad gesprongen en we waren meteen afgekoeld, hoe is het mogelijk bij een watertemperatuur van 31,5 graden! Nu lekker relaxen.
Voor morgen hebben we ook niet echt plannen, 's avond uit eten met Jan en Lisette. En vrijdag zit onze vakantie er alweer op, om 16:15 vliegen we terug, en rond 19:00 komt Haico ons ophalen op vliegveld Eindhoven. Dit was denk ik ons vakantieverslag, of er moeten nog hele spannende dingen gaan gebeuren... de foto's zet ik er op als we thuis zijn! Tot dan!
Liefs, Huub en Kristel
Hopen maar dat vrijdag nog lang op zich laat wacht en nog ff genieten van het eten, het lekkere weer en de rust!!!
Liefs Manon
Geniet er nog maar even van! Leuk om te lezen wat jullie daar allemaal doen...Ik krijg er echt een vakantiegevoel van!
spreek jullie snel! Ben benieuwd naar de foto's! Liefs xx